Μάρκα : SAHBAZ
Μοντέλο: SH-1110A
Τύπος : ΒΟΥΤΥΡΟΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Churn Butter Machine)
Χρώμα: INOX - ΜΑΥΡΟ
Ισχύς : 60 WATT
Χωρητικότητα : 10 LT.
Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση
100% φυσικό βούτυρο
Χρονοδιακόπτης (TIMER)
Αισθητικός σχεδιασμός
Πρακτική και ιδανική για οικιακή χρήση.
Είναι χρήσιμο, πρακτικό και 99,2% αποτελεσματική εξαγωγή λαδιού.
Καταλαμβάνουν λίγο χώρο και μεταφέρονται εύκολα.
Παρασκευάζει φρέσκο βούτυρο από γιαούρτι.
Ξεχωρίζει το αριάνι.
Παρασκευάζει φρέσκο βούτυρο από κρέμα γάλακτος.
Ξεχωρίζει το βουτυρόγαλα.
Από ανοξείδωτο ατσάλι.
Ταχύτητα κινητήρα (r/min): 1400
Βάρος με Συσκευασία : 8,00kg.
Διαστάσεις με Συσκευασία : 290 x 290 x 460 mm.
Εγγύηση 1 χρόνο.
Τάση Λειτουργίας : 220 Volt / 60 WATT
Περιγραφή.
Παρασκευαστής Βουτύρου
Δοχείο ανάμειξης 10 Λίτρα
Ανοξοίδωτο κάδο στρόγγυλο 15 λίτρων με μηχανισμό και φτερωτή στον πάτο του καζανιού.Το μοτέρ δουλέυει σε σταθερές στροφές.
Είναι το ιδανικό εργαλείο για να παράγετε το δικό σας φρέσκο βούτυρο.
Λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ και διαχωρίζει το γιαούρτι σε βούτυρο και αριάνι.
Παρασκευαστής Βουτύρου SAHBAZ διαχωρίζει την κρέμα γάλακτος σε βούτυρο και βουτυρόγαλα. Το βουτυρόγαλα το πίνετε όπως έχει ή το χρησιμοποιείτε για να παρασκευάσετε άπαχο τυρί όπως μυζήθρα και ανθότυρο.
Οι μηχανές αναδόμησης SAHBAZ έχουν κατασκευαστεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια εξοπλισμένα με ηλεκτρονικές συσκευές, υπό τον έλεγχο εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, σύμφωνα με το πρότυπο TS 6254.
Όλα τα μοντέλα μας διαθέτουν σύστημα τροχαλίας ιμάντα
Κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χρώμιο-νικέλιο ποιότητας AISI 430.
Παραγωγή βουτύρου από γιαούρτι
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος παραγωγής βουτύρου είναι από τον διαχωρισμό της κρέμας γάλακτος σε βούτυρο και βουτυρόγαλα. Υπάρχει όμως και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής βουτύρου όπου ανακατεύεις το γιαούρτι και το διαχωρίζεις σε βούτυρο και αριάνι.
Στην γειτονική μας χώρα Τουρκία καθώς και στις περισσότερες χώρες της ανατολής το βούτυρο παράγεται από το γιαούρτι. Όταν έχεις φρέσκο γάλα είναι πολύ εύκολο να παράγεις γιαούρτι και στην συνέχεια βούτυρο και αριάνι. Το βούτυρο από γιαούρτι είναι αρκετά διαφορετικό και έχει πιο καθαρή γεύση.
Για να κάνετε βούτυρο από γιαούρτι προσθέστε νερό στο σπιτικό παραδοσιακό γιαούρτι και ανακατέψτε καλά για 10 - 15 λεπτά. Στην αρχή θα δείτε φυσαλίδες βουτύρου που στην συνέχεια θα γίνουν ομοιογενής μάζα στην επιφάνεια της αριάνι. Διαχωρίστε το βούτυρο με ένα κουτάλι και ξεπλύνετε το με αρκετό κρύο νερό. Στην συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι αν θέλετε. Το υγρό που θα μείνει στο δοχείο είναι το γνωστό σε όλους μας αριάνι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ