Θερμόμετρο κουζίνας ψηφιακό ιδανικό για μαγειρική - ζαχαροπλαστική κ.λ.π.
Διαθέτει ανωξίδωτη ακίδα διείσδυσης 11 cm με διάμετρο 0,3 cm για εύκολη χρήση ! ! !
Θερμόμετρο με ακίδα διείσδυσης για χρήση κατά το μαγείρεμα.
Ένδειξη θερμοκρασίας από -50 έως +300°C διαβάθμιση 0,1°C
Αδιαβροχο Thermolab. Ένδειξη max-min.
Επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας του κρέατος κατά το μαγείρεμα. Χρησιμοποιείται στα πιο γνωστά εστιατόρια, αλλά και σχολές σεφ στη Γαλλία και την Ευρώπη.
*Η τεχνολογία στη διάθεση των καλοφαγάδων ! ! !
*Τώρα μπορείτε να πετύχετε το τέλειο ψήσιμο σε μπριζόλες - ψητά σούβλας να κάνετε τα καλύτερα γλυκά - να μετρήσετε την θερμοκρασία του νερού πριν κάνετε μπάνιο το μωρό σας κ.λ.π. ! ! !
*Απαραίτητο εργαλείο για νοικοκυρές -επαγγελματίες - ερασιτέχνες μάγειρες και όχι μόνο ! ! !
* Εύκολο στην χρήση ! ! !
* Ιδανική λύση για νοικοκυρές - ερασιτέχνες αλλά και για επαγγελματίες μάγειρες ! ! !
* Ψηφιακό θερμόμετρο με ανοξείδωτο χάλυβα αισθητήρων ! ! !
* Απαραίτητο εργαλέιο για κάθε νοικοκυρά ! ! !
* Μεγάλο εύρος μέτρησης θερμοκρασίας από -50 βαθμούς Κελσίου έως 300 βαθμούς Κελσίου ! ! !
* Εύχρηστο εργαλείο για μέτρηση θερμοκρασίας του ψυγείου, της κουζίνας, του φαγητού, κ.λ.π. ! ! !
* Αυτόματο κλείσιμο μετά απο 45 λεπτά μη χρήσης.
* Διθέτει ειδική βάση για στήριξη στήν τσέπη ! ! !
* Ακρίβεια και ευκολία στην μέτρηση θερμοκρασίας ! ! !
* Εύκολη εναλλαγή ένδειξης θερμοκρασίας από βαθμούς Κελσίου σε Φαρενάιτ ! ! !
* Ένδειξη για χοιρινό/κοτόπουλο (79.0°C - 100.0°C).
* Ένδειξη για μοσχάρι πολύ ελαφρώς ψημένο (45.0°C -49.5°C).
* Ένδειξη για μοσχάρι ελαφρώς ψημένο (49.5°C -54.5°C).
* Ένδειξη για μοσχάρι ελαφρώς μέτρια ψημένο (54.5°C -59.5°C).
* Ένδειξη για μοσχάρι μέτρια ψημένο (59.5°C -64.5°C).
* Ένδειξη για μοσχάρι καλά ψημένο (64.5°C-79.0°C).
* Εύκολο στην χρήση με την πίεση ενός πλήκτρου.
* Λειτουργία με 1 μπαταρία LR44 1,5V.